Portálhírek

Belépés a rendszerbe

 
Kép
Belépés a rendszerbe
Menyhárt László írta 2016. szeptember 15., csütörtök, 14:52 időpontban
 

Hallgatók belépése a @georgikon.hu végű e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval történik. Az első belépést követően ki kell tölteni egy űrlapot.

Az az elsőéves hallgató, akinek még nincs ilyen e-mail címe, látogasson el a  praxi.georgikon.hu oldalra. Itt klikkeljen a Hallgatói e-mail cím/Regisztráció pontra, majd a megjelenő oldal alján adja meg a Neptun-kódját! Ezt követően a Neptunban beállított e-mail címre kap egy értesítést, és az abban lévő linkre kattintva megjelenik egy űrlap, aminek a kitöltése után elkészül az e-mail cím.

Az a hallgató (minden felsőbbéves és olyan elsőéves, aki korábban már volt a kar hallgatója), aki rendelkezik @georgikon.hu végű e-mail címmel, de elfelejtette a jelszavát, látogasson el a  praxi.georgikon.hu oldalra. Itt klikkeljen a Hallgatói e-mail cím/Új jelszó pontra, majd a megjelenő oldal alján adja meg a Neptun-kódját! Ezt követően a Neptunban beállított e-mail címre kap egy értesítést, és az abban lévő linkre kattintva megjelenik egy felület, ahol beállíthatja az új jelszót.

Kérünk minden hallgatót, hogy lehetőség szerint töltsön fel magáról fényképet!

Oktatók a tanszéki Moodle-koordinátoron keresztül igényelhetnek hozzáférést.